Echipa

Fondatorii

Mihai Motocu
Mihai Motocu este fondatorul şi iniţiatorul proiectului Kids Go Tech.

Cu înclinaţii antreprenoriale încă din adolescenţa şi o mare atracţie către tehnologia informaţiei, Mihai a construit mereu echipe în jurul său şi chiar a ajutat şi alţi antreprenori să facă acelaşi lucru, având leadership-ul ca o a doua natură şi fiindu-i uşor să vadă oportunităţi acolo unde alţii văd probleme.

Pasionat de educaţie, el însuşi nu se opreşte niciodată din studiu şi crede ca o condiţie esenţială a evoluţiei constă în puterea educaţiei. Pe lângă pragmatism şi multă sensibilitate totodată, Mihai este condus de un spirit vizionar care îl determină să-şi planifice acţiunile cu caţiva paşi înainte.

Astfel, împreună cu un mic grup de prieteni şi colaboratori, însufleţiţi de credinţa că viitorul este al tehnologiei, a pus bazele Kids Go Tech, un ONG centrat pe educaţie, care are ca scop să ofere copiilor cursuri de iniţiere în lumea digitală fără a le condiţiona accesul de starea materială a familiei.

Mihai crede cu tărie că datorăm comunitaţii persistenţă în încercarea de a construi o lume mai bună, prin amprenta pe care o putem pune asupra viitorului copiilor acestei lumi.

Irina Bita
Irina Bita are 27 de ani şi este avocat colaborator la SCA Lapuşan & Partners din Cluj-Napoca. Ea este implicată în mai multe proiecte filantropice, având o experienţa de mai bine de 10 ani in domeniul ONG-urilor, fiind un promotor al proiectelor caritabile care privesc domenii precum educaţia şi protecţia mediului.
Sonia Nechifor
O fire extrem de calmă și cu o atitudine de neclintit, Sonia este mai mult decât sufletul agenției de comunicare și PR, CommON Branding Lab, agenție cu sedii în Bucureşti şi în Cluj-Napoca. În agenție, este omul din spatele strategiilor și al planurilor de comunicare, omul detaliilor și al ideilor de criză, copywriter și designer la nevoie. Comunicator înnăscut și cu experiență de peste 12 ani în branding și PR, a găsit mereu cele mai creative metode de a construi brand-uri personale pentru clienții săi. Iubește tot ceea ce este ieșit din comun și caută mereu soluții acolo unde nimeni nu se gândește că ar fi posibil să le găsească.
Activitatea de comunicator o îmbină cu cea de director editorial al Revistei Bulevard, lansată în 2011, și, din 2016, cu cea de membru fondator al Ecolage, prima școală de bune maniere din România, ce oferă copiilor și adolescenților oportunitatea de a-şi dezvolta abilităţile sociale într-un mod elegant.
”Provocarea pe care o lansez pentru voi e să scotocim în sertare uitate, după noțiuni ca reputație, etică, diplomație, protocol și bune maniere și să încercăm, împreună, să le (re)aducem la viață.”
Emmett King
Emmett este un antreprenor american cu o experienţa de peste 14 ani în România. El este manager general al companiei daneze tranzacţionată public, Wirtek, companie de soluţii software şi hardware. Totodată, Emmett este un mentor de afaceri pentru diverse echipe şi un angel investor în căutare de parteneri noi cărora le oferă susţinere financiară şi cunoştinţe de specialitate.
Emmett este încântat că locuieşte şi lucrează în Cluj Napoca. A călătorit în multe regiuni din România, cunoaşte cultura şi istoria ţării şi se străduieşte continuu să îşi îmbunătăţească cunoştinţele de limba română. Este căsătorit cu o actriţă româncă a Teatrului Naţional din Cluj Napoca şi au împreună un băiat de 12 ani care “este singurul transilvănean original din familia noastră”, dupa cum spune Emmett.

Kids Go Tech operaţional

Melinda Patrascu

Melinda s-a alăturat echipei Kids Go Tech în 2017, din dorinţa de a fi parte din proiecte şi evenimente care schimbă în bine vieţile copiilor. Ea este coordonatoarea proiectului KGT şi se asigură de faptul ca la fiecare întalnire copiilor sau trainerilor nu le lipseşte nimic şi totul funcţionează conform planului.

ParteneriȘtim că pământul se învârte în jurul Soarelui, nu credem în vraci, horoscop sau superstiții. În tinerețe am fost mici ”șoareci de bibliotecă”, dar odată ajunși în laborator, ne permitem experimente îndrăznețe, pentru că știm cum să combinăm bazele brandingului, cu acizii PR-ului și sărurile digitalului, astfel încât fiecare proiect pe care-l gestionăm să aibă soluția optimă: 99,98% awareness, 99,99% customer satisfaction și 100% bucuria de a fi unic pe piață....
https://comm-on.ro/


Simplon România încurajează oamenii să folosească tehnologia prin proiecte de educație digitală încă din 2014. Facând parte dintr-o rețea de solidaritate internațională - Simplon.co, oferă cursuri, programe educaţionale şi experienţe de învățare în domeniul IT pentru persoanele dezavantajate şi copii. Până în prezent, peste 350 de adulţi au participat la atelierele lor şi mai mult de 2000 de copii au fost inițiați în lumea programării.

:Simplon Romania oferă training voluntarilor şi suport organizaţiei care asigură dezvoltarea proiectului educaţional şi implementarea unui coder dojo cu succes.

http://www.simplonromania.org/


Nu există loc mai potrivit şi mediu mai adecvat în care copiii să înveţe decât in bibliotecă. Cu o atitudine deschisă şi o voinţă aparte, conducerea bibliotecii veghează la scopul cultural al instituţiei dar este în acelaşi timp foarte ancorată în realitatea contemporană a comunităţii clujene şi continuă să îşi indeplinească misiunea de furnizor de informaţie şi cunoaştere cu mare pasiune şi energie. Datorita lor, oamenilor bibliotecii, cursurile clubului Coder Dojo @ Kids Go Tech se desfasoară cu consecvenţă, stabilitate şi linişte într-un spaţiu generos şi primitor, anume destinat învăţării copiilor.
http://www.bjc.ro/new/
O minte sănătoasă într-un corp sănătos! Partenerii noştri de la Ferma Steluţa asigură copiilor gustarea sănătoasă de la fiecare curs, alăturându-se astfel luptei pentru accesul la educaţie al oricărui copil, indiferent de mediul din care provine.
http://fermasteluta.ro/