Implică-teAlătură-te echipei noastre ca voluntar!Cel mai de preţ sunt timpul şi cunoştinţele tale. Tu ai controlul asupra timpului tău şi poţi decide în ce il investeşti.


Cursurile noastre sunt o data la doua saptamani si dureaza o ora.


Anii studenţiei contribuie la formarea ta ca om şi ca profesionist, iar statutul de angajat te aduce mai aproape de definitivarea acestui process, însa voluntariatul are o inestimabilă contribuţie în dezvoltarea ta personală care îţi va aduce beneficii considerabile pe termen lung şi uneori chiar o reaşezare a valorilor personale.

Dacă ai cunoştinţe în domeniul IT, fie ca eşti încă student sau angajat într-o companie cu specific IT, fie că eşti freelancer sau pur şi simplu pasionat de IT şi simti ca ai putea oferi copiilor puţin din cunoştinţele tale, te aşteptăm să ni te alături.


Motivarea vine din satisfacţia pe care o simţi când dai ceva comunitaţii, când la sfarşitul orei de curs, tu, prin voinţa ta şi prin cunoştinţele tale, ştii că ai atins destinul unui copil. Ochii lor care te vor privi ca pe un supererou, te vor face să vrei să revii, să îi călăuzeşti mai departe. Ei nu te vor uita niciodata, iar aceşti oameni vor da mai departe ce au primit de la tine. Şi astfel, TU devii parte din viitor.


E important să ştii, de asemenea, că voluntariatul este considerat exprerienţă profesională pe care orice angajator o apreciază.


Tot ce trebuie sa faci este sa iţi doreşti. Vrei sa ştii cum e?

Înscrie-te ca voluntar şi devino parte din Kids Go Tech! Scrie-ne despre intentia ta de a deveni trainer voluntar pe [email protected] sau trimite-ne un mesaj pe pagina noastra de Facebook.

Doneaza bani sau echipamente


De asemenea, poţi sprijini asociaţia Kids Go Tech prin donaţii in bani sau PC-uri/laptop-uri pe care copiii sa studieze la cursuri.

In prezent, am avea nevoie de un numar de 15 laptopuri pentru a ne desfasura activitatea la nivel optim. Ajuta-ne si tu!

Datele fiscale:

Asociaţia Kids Go Tech

Strada Stefan Augustin Doinas Nr.3 Ap.2, Cluj Napoca

IBAN: RO97BTRLRONCRT0350941001

Toate laptopurile folosite la cursurile de programare sunt donatii din partea prietenilor Kids Go Tech.

Hai sa ne imprietenim!

Redirecţionează 2% din din impozitul tău!


Gestul nu implică nici un cost, iar redirecţionarea se face din impozitul deja încasat de stat pe anul 2018.

Descarcă Formularul 230 dacă în 2018 ai avut venituri din salarii sau din pensii,
sau Formularul 200 dacă în 2018 ai realizat venituri (și) din activități independente.


Completează formularul urmărind instrucțiunile de la finalul documentului descărcat (datele Kids Go Tech sunt precompletate).

Trimite formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, direct sau prin poștă cu scrisoare recomandată.


De asemenea, poti depune formularul online, folosind serviciul ANAF „Spaţiul Privat Virtual”.


"Living life for something bigger than yourself is a hero's journey."