Implică-te

Alătură-te echipei noastre ca voluntar!


Poţi sprijini proiectul Kids Go Tech în multe feluri. Cel mai de preţ este timpul şi cunoştinţele tale. Tu ai controlul asupra timpului tău şi poţi decide în ce il investeşti.

Click aici pentru a te inscrie ca voluntar KidsGoTech! Cursurile noastre sunt o data la doua saptamani si dureaza o ora.

Anii studenţiei contribuie la formarea ta ca om şi ca profesionist, iar statutul de angajat te aduce mai aproape de definitivarea acestui process, însa voluntariatul are o inestimabilă contribuţie în dezvoltarea ta personală care îţi va aduce beneficii considerabile pe termen lung şi uneori chiar o reaşezare a valorilor personale.

Dacă ai cunoştinţe în domeniul IT, fie ca eşti încă student sau angajat într-o companie cu specific IT, fie că eşti freelancer sau pur şi simplu pasionat de IT şi simti ca ai putea oferi copiilor puţin din cunoştinţele tale, te aşteptăm să ni te alături.

Motivarea vine din satisfacţia pe care o simţi când dai ceva comunitaţii, când la sfarşitul orei de curs, tu, prin voinţa ta şi prin cunoştinţele tale, ştii că ai atins destinul unui copil. Ochii lor care te vor privi ca pe un supererou, te vor face să vrei să revii, să îi călăuzeşti mai departe. Ei nu te vor uita niciodata, devi parte din oamenii care vor deveni. Iar aceşti oameni vor da mai departe ce au primit de la tine. Şi astfel, TU devii parte din viitor.

E important să ştii, de asemenea, că voluntariatul este considerat exprerienţă profesională pe care orice angajator o apreciază.

Tot ce trebuie sa faci este sa iţi doreşti. Vrei sa ştii cum e?

Înscrie-te ca voluntar şi devino parte din mişcarea Kids Go Tech. Împreuna construim destine!

Scrie-ne despre intentia ta de a deveni trainer voluntar pe [email protected] sau trimite-ne un mesaj pe pagina noastra de Facebook

Doneaza bani sau echipamente


De asemenea, poţi sprijini asociaţia Kids Go Tech prin donaţii in bani sau PC-uri/laptop-uri pe care sa studieze copiii la cursuri.

Datele fiscale:

Asociaţia Kids Go Tech

Strada Stefan Augustin Doinas Nr.3 Ap.2, Cluj Napoca

IBAN: RO97BTRLRONCRT0350941001


Redirecţionează 2% din din impozitul tău pe venit.


Gestul nu implică nici un cost, iar redirecţionarea se face din impozitul deja încasat de stat pe anul 2017.

Descarcă Formularul 230 dacă în 2018 ai avut venituri din salarii sau din pensii,
sau Formularul 200 dacă în 2018 ai realizat venituri (și) din activități independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc).


Completează formularul urmărind instrucțiunile de la finalul documentului descărcat (datele Kids Go Tech sunt precompletate).

Trimite formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, direct sau prin poștă cu scrisoare recomandată.


De asemenea, poti depune formularul online, folosind serviciul ANAF „Spaţiul Privat Virtual”.

Un gest simplu care pentru copiii Kids Go Tech face diferenta.